+386 40 855 115 gregor@otijum.si

KAJ POMENI OTIJUM?

 

Danes uspeha nikakor ne bi mogli povezovati z besedo ležetnost, umirjenost, lahkotnost… V naši kulturi je prepričanje, da je uspeh izključno posledica veliko odrekanja in trdega dela.  Pa vendar je delo najbolje opravljeno, ko ga delamo kot bi se igrali, ko ‘pademo noter‘, ko smo ‘in the zone’. Danes je splošno znano, da zadovoljen delavec dela bolje.

Nek modri mož je nekoč rekel, da je definicija uspeha to,  da uživaš v vsem kar počneš. Kajti če si najdeš delo v katerem uživaš, se lahko cel dan igraš in si izpolnjen. V stanju igrivosti smo tudi najbolj kreativni in dobivamo najboljše ideje.

Beseda igra označuje poslanstvo Zavoda Otijum, da povezujemo življenje z igro,  obrnemo probleme v izzive in negativno v pozitivno naravnanost. To dosegamo z apliciranjem in raziskovanjem tehnik NLP-ja in ostalih področij, ki ljudem omogočajo da prevzamejo nadzor nad svojim življenjem, ga usmerijo na višji nivo. Življenje je lažje, če ga jemljeno kot igro, a zmagamo lahko samo če poznamo to igro igrati.

Zato je naš moto

Življenje je igra, naučimo se jo igrati.