+386 40 855 115 gregor@otijum.si

POSTAVITE UČINKOVITE CILJE S POMOČJO PODZAVESTI

 

Opažate, da ne dosegate tistega, česar si resnično želite?

Bi v življenju ali karieri radi več, vendar še ne veste kako?

Spoznajte strukturiran način, s katerim tisto, kar se trenutno zdi nemogoče, uresničiti v prihodnosti. Z vami bomo delili natančno metodo, ki sodeluje z vašim podzavestnim umom – delom nas, katerega se vsakodnevno malo zavedamo pa vendarle predstavlja velik del naše psihe.

Česa se boste naučili na delavnici?

  • Največje napake in pasti pri postavljanju ciljev
  • Postaviti prava vprašanja, da bo cilj izvedljiv
  • 7 nivojev, ki odklenejo podporo podzavesti pri doseganju cilja
  • Postavljanje cilja na način, ki hkrati motivira
  • Kako prepoznati notranje ovire, ki bi nam preprečile dosego cilja

 

Komu je delavnica namenjena?

  • Vsem, ki želite doseči trenutno še nedosegljive cilje v poslu ali življenju na splošno
  • Vsem, ki so vas do sedaj pri doseganju ciljev ovirale »nevidne« blokade
  • Vsem, ki se ukvarjate s skupinskim postavljanjem ciljev in želite druge (bolje) motivirati za doseganje ciljev

 

Pot do cilja je sestavljena iz mnogih dejanj. Udeležite se delavnice in si s tem privoščite nov korak – ostali mu bodo sledili intuitivno. Na delavnici poleg prej navedenih strategij pridobite še lasten motivacijski posnetek, ki vas motivira na podzavestnem nivoju.

  

Predavatelj

Gregor Završnik je NLP Trener, NLP Coach in predavatelj s področja osebnostne rasti, komunikacije ter učenja učenja.

Diplomiral je na Univerzi v Ljubljani in ima več kot 20 let izkušenj z izobraževanjem odraslih, ki si jih je nabiral v gospodarstvu. Tam se je naučil, kako podajati znanje skozi aktivnost, da si ga udeleženci zapomnijo, saj se učijo skozi izkušnje.

Ko se je leta 2006 prvič srečal z nevrolingvističnim programiranjem, je to postala njegova strast. Ker verjame, da se najbolje učimo od vira, se je po opravljenih tečajih za NLP Master Coacha v Sloveniji, izobraževal tudi v tujini, kjer osvežuje svoje znanje še dandanes.

Kot eden izmed redkih v Sloveniji se je učil pri obeh soustanoviteljih NLP-ja Johnu Grinderju kot tudi pri Richardu Bandlerju, pri katerem se je tudi izobrazil za NLP trenerja in pridobil znanja iz prve roke.
Poleg njih se je izobraževal tudi na področju hipnoze pri Stephenu Gilliganu in na NLP Mindsystems inštitutu v Munchnu, kjer je postal tudi NLP Learning Coach.

Gregor je poleg izvajanja NLP tečajev tudi avtor večih programov za osebnostno rast in komunikacijo tako v osebnem kot tudi poslovnem svetu.

Ker verjame, da se v stanju, ko se najbolj zabavamo tudi največ naučimo, je njegova pozitivna naravnanost na treningih vedno tista, zaradi katere jih udeleženci zapustijo dobre volje.