+386 40 855 115 gregor@otijum.si

1. MODUL: oktober

Lokacija: Ljubljana

Kaj je Certificirani NLP Praktik ?

Certificirani NLP Praktik mednarodnega združenja Society of NLP, je program na katerem se v 6 vikend delavnicah naučite:

 • Z boljšo komunikacijo izboljšati odnose na osebnem in poslovnem področju,
 • obvladovati svoje občutke in s tem odpraviti stres ter se sprostiti, ko bo to potrebno,
 • prepoznati osebne strahove in blokade ter jih odpraviti z enostavnimi tehnikami,
 • razvijati samozaupanje in graditi svojo samozavest,
 • motivirati sebe in druge za stvari ki vam pomenijo največ,
 • uporabiti ravno prave besede v ravno pravem trenutku z natančnostjo in eleganco,
 • ter prepoznati in načrtno razvijati svoje potenciale…

To bomo dosegli z učenjem in uporabo tehnik, ki so bile do zdaj rezervirane za ozek krog ljudi in so jim omogočale, da so bolj uspešni v poslu, odnosih, družini in zato bolj zadovoljni v svojem življenju.

Po plačilu celotne kotizacije in po opravljenih izpitnih igrah, boste pridobili certifikat, ki je priznan v svetu (izdaja in podpisuje ga sam soustanovitelj NLP, g. dr. Richard Bandler). NLP se razvija že več kot 40 let in zato je še toliko bolj pomembno, da se učite na podlagi najnovejših dognanj. Dr. Richard Bandler je poleg tega, da je soustanovitelj NLP, tudi kreator dveh novih tehnologij, ena je DHE (Design Human Engineering) in druga je NHR (Neuro-Hypnotic Repaterning). Obe omenjeni tehniki ali skupini tehnik bosta predstavljeni v okviru tega programa.

Odkrijte kaj pridobite z našim tečajem Certificirani NLP Praktik.

Prevzemite nadzor nad svojim življenjem in uresničite svoje cilje!

Kaj se boste v tem programu naučili?

 • Kako vplivati na lastno čustveno stanje na zahtevo:

Si želite biti odločni, osredotočeni ali sproščeni, ko to vi hočete? Gotovo ste že opazili, da se stranke bolje odzivajo na vaš nastop, sprejemate boljše odločitve in ste bolj učinkoviti, ko se počutite dobro. Takrat tudi stvari tečejo bolj enostavno in vas ostali bolje sprejemajo. Nasprotno je, ko ste slabe volje. Zato je pomembno, da se naučite, kako se počutiti odlično na zahtevo.

 

 •  Model komunikacije:

Sigurno ste že slišali, da besede predstavljajo le 7% komunikacije. Poleg bolj učinkovite rabe besed, bomo spoznali tudi ostalih 93% in kako jih uporabimo. S tem boste bolje razumeli vaše sogovornike, lažje prevzeli nadzor nad pogovorom ter ga zapeljali v tisto smer, ki ustreza vam. Če so vas v preteklosti besede prizadele, se boste zdaj lažje izognili napadom in jih spremenili v koristen dialog.

 

 • Kako postavljati prava vprašanja:

Kakovost življenja je odvisna od vprašanj, ki jih postavljamo sebi, kakovost komunikacije pa od vprašanj, ki jih postavljamo drugim. Spoznali bomo Meta Model jezika, ki vam omogoča da od sogovornika s kirurško natančnostjo pridete do prave informacije, po drugi strani boste lažje prepoznali če vas hoče kdo z leporečenjem manipulirati in razblinili njihove prazne besede.

 

 • Kako se znebiti blokad, strahov, fobij in ostalih vzorcev, ki omejujejo vas in vaše bližnje:

Preizkusili in naučili se boste tehnik, s katerimi boste odpravljali svoje blokade, strahove in fobije, ter naknadno lahko z njimi pomagali tudi drugim. Tehnike so enostavne in učinkovite.

 

 • Učinkovito postavljati cilje, da bodo izvedeni precizno in v skladu z vašimi vrednotami:

Formula za jasno določanje ciljev, vam bo omogočila, da boste delovali bolj učinkovito in fokusirano, se znali izogniti motilcem in hitreje priti do zastavljenega cilja. S to formulo si cilj postavimo na podzavestni ravni in s tem povečamo možnosti da a dosežemo.

 

 •  Kako motivirati sebe in druge, da boste z veseljem lahko opravljali tudi najtežje naloge:

S spoznavanjem načinov komuniciranja, boste spoznali tudi strukturo motivacije sebe, vaših strank in bližnjih ter kako na motivacijo vplivati. Naučili se boste povezovati vaše cilje z motivacijo, tako da jih boste lahko dosegali bolj lahkotno in v poti uživali.

 

 • Ločevati dobre od slabih odločitev:

Sami veste, da ste v življenju sprejemali tako dobre, kot slabe odločitve (če ne verjamete, samo poglejte v svojo garažo/podstrešje ali omaro…) Odločitve sprejemamo po nekem podzavestnem programu in mi ga bomo ozavestili, ter po potrebi optimizirali. Tako boste lažje sprejemali odločitve nadzorovano in z bolj koristnimi učinki.

 

 • Kako izboljšati odnose v poslu, s partnerjem ali v družini.

Za odnos sta vedno potrebna dva, tako kot pri plesu. In če se eden (vi) odloči plesati drugače, mu mora drugi slediti. Z obvladovanjem vaših čustvenih stanj, uporabo pozitivne komunikacije in odpravljenimi blokadami, boste v odnosu postali bolj učinkoviti, znali boste obrniti slabe stvari v pozitivne in spremembe bodo sledile avtomatsko.

Zakaj bi investiral v ta program?

Zato, ker ste vi svoja najboljša investicija in s tem programom boste pridobili znanja, ki vam bodo služila celo življenje. Vi ste tisti »vzajemni sklad« ali »delnica« od katere je odvisno vaše bogastvo in vaša sreča do konca življenja. In znanja, kako izboljšati svoje počutje, sprejemati boljše odločitve ter oblikovati boljše odnose, bodo ostala z vami za vedno – saj vam tega, kar se naučite, ne more vzeti nihče.

Zakaj bi se udeležil ravno tega NLP programa?

Na trgu je veliko NLP programov in programov, v katerih se učite o tehnikah in načinih za osebnostni razvoj. Ta program je kombinacija najnovejših dognanj ustanovitelja NLP Richarda Bandlerja. Zato vam garantiramo, da tehnike učimo po pravilnih postopkih. Poleg tega je program prilagojen na slovensko okolje in obogaten s številnimi konkretnimi primeri. Pa še zabaven je…

Kako poteka učenje

Naše programe oblikujemo na podlagi dobrih praks, zato so delavnice zasnovane tako, da boste vse, kar želimo, da se naučite, najprej izkusili in šele nato spoznali teorijo. Na ta način boste vse bolje razumeli in si zapomnili za dalj časa.

Opazili boste, da postajate zavestno in podzavestno bolj samozavestni in prepričani, da te veščine obvladate, saj jih boste ob obilo humorja in načrtovanih aktivnostih pogosto uporabili in ponavljali.

Gregor Završnik 

 

Program vodi Gregor Završnik, ki je NLP trener in Coach, priznan s strani Society of NLP in dr. Richarda Bandlerja, z več kot 20 let izkušenj z izobraževanjem odraslih. Z NLP-jem pa izobražuje in pomaga ljudem zadnjih 10 let. Na področju NLP-ja se stalno izobražuje doma in v tujini.

Gregor je eden izmed redkih evropskih NLP trenerjev, ki je del skupine asistentov sokreatorja NLP, Richarda Bandlerja. 

Njegova predavanja so zabavna, polna energije in usmerjena v rezultate. Učenje poteka preko konkretnih primerov, njegov moto je: »Življenje je igra, naučite se jo igrati.«

Podatki o ceni in pogoji poslovanja

Redna cena programa je 1.500,00€

Prijavite se do __ in izkoristite popust v višini 200€, ki si ga zagotovite z vplačilom celotne kupnine ali vsaj prvega obroka v znesku 200€ pred potekom roka za predprijave.

Možni popusti

 • Plačilo v enem kosu (- 50€)
 • Pripeljem prijatelja/partnerja (- 100€)

Plačilo na obroke po dogovoru. Za pogoje pokličite ali pišite.
Certifikat bo podeljen po opravljenem izpitu ter prejetem polnem plačilu kupnine za tečaj.

Izvedba tečaja:

Tečaj se izvaja v 6 modulih, ki potekajo v soboto in nedeljo od 9h do 17h.

TERMINI:

oktober – 1. MODUL

 – 2. MODUL

 – 3. MODUL

 – 4. MODUL

 – 5. MODUL

 – 6. MODUL

Cena vključuje:

– Mednarodni certifikat NLP Praktik (Society of NLP)

– Osebni coaching paket z Gregorjem Završnikom (vrednost 200€)

– Udeležba na tečaju z gradivom