+386 40 855 115 gregor@otijum.si

Datum: 28. 2. 2019 (18h – 20h)

Lokacija: ABC Hub (spodnja etaža Emporiuma, Letališka cesta 3, BTC City Ljubljana)

ŠTEVILO PROSTIH MEST JE OMEJENO!

UPORABNOST NLP TEHNIK V POSLOVNEM SVETU

 

Od česa je odvisen uspeh v naši karieri, financah, odnosih, zdravju, komunikaciji, osebna rast … ?

Kaj nas motivira da naredimo več in kaj nas blokira?

Vse je odvisno od načina kako razmišljamo, kako si stvari predstavljamo, kaj si rečemo in kako jih začutimo.

Te delavnice se udeležite samo, če si želite spoznati eno najbolj kontroverznih tehnologij, ki je v zadnjih 30 letih pretresla poslovni svet, svet marketinga, politike in področje osebnostne rasti – Nevro Lingvistično Programiranje.

Spoznali boste izredno učinkovit model – kako komunicirate sami s seboj in kje lahko to znanje uporabite zase, za svoj posel, za svojo družino. Kako s tem znanjem prepoznati in odpraviti blokade ali motivirati sebe oziroma druge.

Česa se boste naučili na delavnici?

  • Izredno učinkovit NLP Model komunikacije
  • Kje lahko ta model uporabite v poslovnem svetu (prodaja, pogajanja, vodenje…)
  • Kako ga uporabiti zase (za motivacijo, za odpravo blokad, za samozavest)
  • In še mnogo več…

Komu je delavnica namenjena?

  • Vsem, ki si želite zase nekaj več, ki si želite izkoristiti svoj potencial

  • Vsem ki želite bolje spoznati sebe in delovanje drugih, z namenom, da boste lahko z njimi bolje sodelovali in bili bolj učinkoviti

 

Predavatelj

Gregor Završnik je NLP Trener, NLP Coach in predavatelj s področja osebnostne rasti, komunikacije ter učenja učenja.

Diplomiral je na Univerzi v Ljubljani in ima več kot 20 let izkušenj z izobraževanjem odraslih, ki si jih je nabiral v gospodarstvu. Tam se je naučil, kako podajati znanje skozi aktivnost, da si ga udeleženci zapomnijo, saj se učijo skozi izkušnje.

Ko se je leta 2006 prvič srečal z nevrolingvističnim programiranjem, je to postala njegova strast. Ker verjame, da se najbolje učimo od vira, se je po opravljenih tečajih za NLP Master Coacha v Sloveniji, izobraževal tudi v tujini, kjer osvežuje svoje znanje še dandanes.

Kot eden izmed redkih v Sloveniji se je učil pri obeh soustanoviteljih NLP-ja Johnu Grinderju kot tudi pri Richardu Bandlerju, pri katerem se je tudi izobrazil za NLP trenerja in pridobil znanja iz prve roke.
Poleg njih se je izobraževal tudi na področju hipnoze pri Stephenu Gilliganu in na NLP Mindsystems inštitutu v Munchnu, kjer je postal tudi NLP Learning Coach.

Gregor je poleg izvajanja NLP tečajev tudi avtor večih programov za osebnostno rast in komunikacijo tako v osebnem kot tudi poslovnem svetu.

Ker verjame, da se v stanju, ko se najbolj zabavamo tudi največ naučimo, je njegova pozitivna naravnanost na treningih vedno tista, zaradi katere jih udeleženci zapustijo dobre volje.

Datum: 28. 2. 2019 (18h – 20h)

Lokacija: ABC Hub (spodnja etaža Emporiuma, Letališka cesta 3, BTC City Ljubljana)

ŠTEVILO PROSTIH MEST JE OMEJENO!